Velkommen til JenteROM - nøkkelen til jenter på internett!

 

BOKOMTALER
Velkommen til JenteROMs bokomtaler.

Her kommer jevnlig omtaler av bøker som har jenter/kvinner som målgruppe.
En god bok gir glede og inspirasjon enten du er opptatt av trening, helse, kosthold eller  livsstil. Sett av tid hver uke til litt åndelig påfyll. Det fornyer deg uansett tema du velger. Har du lest en bok vi bør lage omtale av, send oss gjerne en kort mail.


Lises Jul
En nydelig julebok fra den kjente kokken Lise Finckenhagen. Her finner du oversikt over oppskriftene til julen, de tradisjonelle julemiddagene, de klassiske dessertene og de 7 slagene. En inspirerende bok for alle som er glad i julen. Flotte bilder tatt av fotograg Sara Johannessen. Perfekt gave til alle matglade.Utgitt av: Font Forlag
Skrevet av: Lise Finckenhagen
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 306,- pr stk

LAVFODMAP
Her er boken for deg med sensitiv mage. En flott bok med informasjon om hvordan leve med senstiv mage med FODMAP dietten.  Boken har fine bilder med inspirasjon til å lage over 80 oppskrifter med fristende retter og smarte ukesmenye samt oversikt over matvarer. 

Utgitt av: FriskForlag
Skrevet av: Julianne Lyngstad
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Ditt utekjøkken
Her er boken for alle som er glad i lage mat ute om sommeren. En smart boka som gir deg mange gode råd om planleggeing og bygging av eget kjøkken og uterom. Her finner du tegninger og beskrivelser for grillutstyr, komfyr, røykovn, terrassevarmer og andre ting for å nyte livet ute om sommeren.

Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Hans-Gunnar Samuelsson
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 99,- pr stk

Juicy familie!
Gi barna frukt og grønnsaker til frokost - i ett enkelt glass juice! Slik får hele familien en god start på dagen, og alle blir fulle av energi. Juicing er en perfekt måte å sørge for at både store og små får i seg alle de viktige næringsstoffene vi trenger i hverdagen. Det er enkelt, kjapt, og det smaker godt. I Juicy familie! får du mange fristende oppskrifter på supersunne juicer laget med ferske råvarer. 

Utgitt av: Schibsted Forlag
Skrevet av: Carina Hultin Dahlman
Bestilling: www.schibsted.no
Veil.utsalgspris: kr 262,- pr stk

Paleo
Her er boken om steinalderkost. Boken gir innsikt i hvordan legge om kostholdet til steinalderkost. Ønsker du bedre søvn, bedre hud, mer stabilt humør og lettere kropp, da er kanskje steinalderkost noe for deg. Boken gir inspirasjon til et nytt kosthold samt har også en smart ukesmeny. Les mer her.

Utgitt av: Stenersen Forlag
Skrevet av: Sara Lossius
Bestilling: www.stenersensforlag.no
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Allergi og matintoleranse 
Her er boken for alle som sliter med ulike typer problemer med fordøyelsen, enten de ikke tåler mel eller melk. Boken gir innsikt i hvordan leve med matallergi. Boken har over 300 oppskrifter. Overfølsomhet for mat rammer både liten og stor. Her finner du inspirasjon til hverdag og fest. 

Utgitt av: Kom Forlag
Skrevet av: Svein Magnus Gjønvik, Roald Bolle og Marianne Bjerke.
Bestilling: www.komforlag.no/
http://www.komforlag.no/

Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Mettende salater
Her boken for alle som elsker å lage gode salater hele året. En nydelig bok fylt med vakre bilder og lekre oppskrifter på varme og kalde salater samt dipper, kremer og dressinger som passer både til hverdag og fest. Perfekt kokebok for alle som er glad i en sunn og lett livsstil.

Utgitt av: Exlibris Forlag
Skrevet av: Caroline Hofberg
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 130,- pr stk

GRATIS MAT
Naturen er fylt med gratis mat som vi ofte glemmer på en tur i skogen! Den kjente forfatteren Ellen-Beate Wollen har nylig gitt boken GRATIS MAT. Boken er fylt med flotte bilder og inspirerende oppskrifter. Perfekt bok til kjøkkenbenken for alle som er glad i å lage mat. La boken bli din guide til å bli mer kjent med naturens skatter som er helt gratis!

Utgitt av: JM Stenersens Forlag
Skrevet av: Ellen Beate Wollen
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 399,- pr stk

12 uker til et sunnere liv og smalere midje
Her er boken som gir deg 12-ukers plan for et sunnere liv med smalere midje. Lettfattelig tekst og inspirerende bilder gjør det lett å komme igang. Boken gir deg gode råd for et lettere kosthold som du kan følge resten av livet. Boken har over 60 smakfulle oppskrifter. En smalere midje er viktig for å  unngå det farlige magefettet. På 12 uker vil du redusere vekten med 5-10 kg! Ny livsstil gir lettere kropp og mer energi!


Utgitt av: Gyldendal Forlag
Skrevet av: Berit Nordstrand
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 305,- pr stk

5:2 dietten
Her er boken om den nye dietten som handler om når du spiser og hvor mye. To dager har du mindre inntak og resten av uka spiser du som normalt. To dagers begrenset inntak av kalorier er en form for kort faste. Boken gir gode kostholdsråd, kostholdsplan, menyer og oppskrifter. En bok som passer for alle som vil leve sunt og trenger hjelp til en lettere livsstil.


Utgitt av: Kagge Forlag
Skrevet av: Elizabeth Lingjærde
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 262,- pr stk

DIABETES BOKA
Den kjente ernæringsfysiologen Gunn-Karin Sakariassen  har gitt denne flott boken om diabetes. Her finner du alt fra fagstoff om diabetes, hvordan forebygge diabetes og hvordan spise deg frisk fra diabetes samt hvordan leve med diabetes. Boka har flotte bilder, lettfattelig tekst og oppskirfter på mer enn 60 retter som balanserer blodsukkeret. En bok som er viktig for alle som vil ta vare på kropp og sjel for å unngå livsstilssykdommen diabetes.


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 262,- pr stk

   

Styrketrening for voksne kvinner
Endelig en bok som tar voksne kvinner på alvor.  Boken handler om hvordan kvinner bør ta vare på kroppen i voksen alder. Boken beskriver hvordan kroppen reagerer på trening og kosthold. Boken er rikt illustrert med bilder og lettfattelig skrevet. En superbok for alle kvinner som vil holde seg i form og ha en sterk og sunn kropp uansett alder! Trening holder kroppen ung og sterk! En bok alle kinner bør ha!


Utgitt av: eguiden.no
Skrevet av: Gunnar Bråthen og Marit LIe
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 348,- pr stk

Grønn mat
Den kjente TV-kokken Hugh Fearnley.Whittingstall fra River Cottage har gitt denne praktboken om gleden ved å lage mat av grønnsaker Gled deg til 200 oppskrifter om alt fra supper, lagsagne, gryteretter, lekre paker, tapas, bakst og grillmat. Perfekt bok for alle som liker å lage mat og trenger litt inspirasjon til å se grønnsaker med nye øyne! BEsøk gjerne hans nettside her og hans FB side her.


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Hugh Fearnely-Whittingstall
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349 pr stk

Trines Mat
Den kjente matbloggeren Trines mat er blitt til en utrolig flott og inspirerende kokebok! Her finner du lekre bilder og ukemenyer, kakefavoritter, frokost, småretter, venninnemat, sommerlige matgleder og familiemiddag. Besøk Trine på hennes blogg: www.trinesmatblogg.no


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Trine Sandberg
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 305,- pr stk

MAT TIL SINNS
Den kjente legen og seks-barns mammen Berit Nordstrand har gitt ut ny bok; MAT TIL SINNS. Hva slags mat vi spiser påvirker oss. Vakre bilder og lettfattelig tekst gjør dette til en bok du vil bruke hver dag! Reduser stress og uro og skap lykkekjemi med deilig hverdagsmat til det beste for kropp og sinn! Perfekt bok til alle som vil ta vare på kropp og sjel. Berit Nordstrand skriver hver uke på nettsiden www.fraiva.no og hennes blogg her.

Utgitt av: Fraiva
Skrevet av:
Berit Nordstrand

Bestilling:
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 253,-

Demens - Den nye folkesykdommen
Hva er demens? Hvem får demens? Kom sykdommen i forkjøpet. Å leve med demens. Demens er den nye folkesykdommen. Her får du all informasjon du trenger om demens; hvordan unngå å få det, hvordan sykdommen arter seg, hva som er symptomene, hvordan leve med sykdommen, hva nyere forskning forteller, økonomiske aspekter og hvilke hjelpemidler, helsetilbud og rettigheter man har som dement og som pårørende til demente.

Utgitt av: Kagge
Skrevet av: Siv Henningstad og Halldor Hustadnes
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 305,- pr stk

Sunn og sterk med protein - mat for muskler
Her er boken for alle som er glad i å trene og ønsker mat som tar vare på musklene. Boken er fylt med inspirerende bilder. Her får du tips til frokost, lunsj, middag og dessert samt gode tips til kosthold og trening samt ukemeny og treningsprogrammer.


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Kristine Weber
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Godt for ganen Godt for hjertet
God og hjertevennlig mat for hele familien er viktig! Dette er er smart og liten kokebok med vakre bilder og inspirerende oppskifter. Her finner du alt gode og enkle oppskrifter for frokost, lunsj og middag. Boken gir kostholdsråd samt tips til bedre helse ved å velge riktige matvarer og lage mat som gjør godt for hele familien! Perfekt bok for deg som sliter med livsstilplager og trenger en ny kokebok for å lage sunn mat!

Utgitt av: Faktum Forlag
Skrevet av:
Leiv Ose og Caroline Schreiber

Bestilling:
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 199,-

Ut på bærtur
Her er boken for alle som er glad i bær av alle slag. Her finner du oppskrift på safting, sylting, gele, eddik, marinader, supper, desserter, kaker, drikke, likør og mye mer. Dette er en praktbok for alle som er glad i å lage noe godt av bær! En perfekt sommergave til alle med hage eller som er glad i hagebær og ville bær!

Utgitt av: Faktum Forlag
Skrevet av: Gudrun Ulltveit

Bestilling:
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 339,-

Tilbake til røttene - proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket
Den kjente danske kokken Thomas Rode Andersen, kjøkkensejf ved Kong Hans Kælder har nylig gitt ut kokebok om sin lidenskap for steinaldermat/Paleo. Boken er fylt med flotte bilder og alle oppskrifter er lettfattelig skrevet. Dette er kokeboken for alle som er glad i naturlig og ren mat. Boken gir forslag til frokost, lunsj, middag, tilbehør, sauser og dessert. Hemmeligheten er  få frem smaken til hver enkelt råvare, få i seg rene protinkilder, redusere inntak av sukker og melk og finn gleden av smakfull mat som gir deg overskudd og energi.Thomas Rode Andersen har egen nettside som du finner her.

Utgitt av: Lille Måne
Skrevet av:
Thomas Rode Andersen

Bestilling:
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,-
 
Mat med mer - bedre hels med ren mat
Den kjente legen og seks-barns mammen Berit Nordstrand har gitt ut boken; Mat med mer. Gled deg til en inspirerende bok om matglede, overskudd og helse. Vakre bilder og lettfattelig tekst gjør dette til en bok du vil bruke hver dag! Her er info om mat for trening, ulike sykdommer som kreft, betennelse, blodtrykk samt deilige kaker for nytelse! Perfekt bok for alle som er opptatt av å ta vare på en sunn kropp for hele familien. Berit Nordstrand skriver hver uke på nettsiden www.fraiva.no og hennes blogg her.

Utgitt av: Fraiva
Skrevet av:
Berit Nordstrand

Bestilling:
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 259,-

Bli yngre
Livsstil handler om å ta vare på både kropp og sjel på best mulig måte.  Boken handler om hvordan kroppen reagerer på trening og kosthold i ulike alderstrinn. Boken forteller om hormoner, fettsammensetning i blodet, kroppens signaler og smarte råd om håndtering av stress. En superbok for alle kvinner som vil lære mer om hva som skjer med kroppen ved fysisk aktivitet.


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Merete Lindstad
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 299,- pr stk

Livets kruseduller
Den kjente tegneren Øistein Blyant er forfatter av boken Livets kruseduller. Her får du inspirasjon via tegning å bli mer kreativ. Tegning øker din evne til å se ting med nye øyne og løse problemer på en ny måte! Les mer om Øistein her hvor du finner masse spennende stoff, apper og egen butikk samt blogg. Til boken finnes også en fin arbeidsbok som har samme pris som boka. En bok for hele familien! 

Utgitt av: Kagge 
Skrevet av: 
Øistein Kristiansen

Bestilling:
 
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 299,-

Mindfullness i hverdagen
Den kjente psykolgoen Rebekka Th. Egeland er forfatter av boken Mindflullness i hverdagen.  Boken gir inspirasjon til å være tilstede i sitt eget liv. Hvordan bli mer oppmerkomme i vårt eget liv for økt livskvaliget og bli mer våken i hverdagen. Smarte tips til å mestre stress og angst samt møte utfordringer på en god måte. Lev nå!

Utgitt av: Pantagruel
Skrevet av: 
Rebekka Th. Egeland

Bestilling:
 
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 129,-

Raushetens tid
Dette er en spennende bok med fokus på hva som skjer når du bruker Raushet som væremåte både i jobb og privat. Raushet handler om hvordan hjernen forandrer seg og hvordan tankene forandrer seg når man tenker Raushet i en handling. Hvordan tørre å være åpen og vise beundring istedenfor misunnelse.  Hvordan raushet er den nye effektiviteten. Spennende reise gjennom forskning, næringsliv og privatliv. En bok for alle som er opptatt av et bedre liv ved mer åpenhet og raushet for seg selv og de rundt seg.

Utgitt av: Aschehoug
Skrevet av: Kathrine Aspaas

Bestilling:
 www.aschehoug.no 
bokhandlere, bokkilden
Veil.utsalgspris: kr 349,-

Julens skattkammer
Er du på jakt etter julebok med forslag til julegaver og julegleder, da er dette boken for deg! Vakre bilder og inspirerende tekst gjør at du for lyst til å sitte hver kveld å lage dine personlige julegaver og juledekorasjoner.


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Hege Barnhold.fl.
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Den store julekakeboka
Her er kokeboken for alle som er glad i bake til jul. Dette er nostalgisk kokebok med samling av tradisjonelle julekaker.  Her finner du alt fra sirupssnipper til rømmebrød. Et unikt verk av gamle og nye klassikere. En perfekt julegave til alle som er opptatt av norske juletradisjoner og er glad i julens bakegleder!

Utgitt av: Kagge
Skrevet av: Åse Dotterud
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Skafferiets kokebok 
Den sjarmerende kafeen Skafferiet på Helgeøya i Mjøsa.En perle for alle som er opptatt av naturlig mat fra Hedemark. Oppskriftene er fra Charlotte som er kvinnen bak kafeen. Kokeboken er delt opp i årstider og vakre bilder gir deg inspirasjon til å lage god mat av norske råvarer.

Utgitt av: Stenersens Forlag
Skrevet av: 
Charlotte Holberg Sveinsen og Arild Kristiansen

Bestilling:
 
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 399,-

Smalhans
Mat trenger ikke alltid bestå av mange råvarer og være kostbart. Her er kokeboken med inspirasjon til sunn og rimelig mat for alle! Super bok for småbarnsforeldre og studenter som trenger ekstra inspirasjon til rimelig mat. Gunda Djubvik har også en egen blogg på www.altgodt.no


Utgitt av: Samlaget
Skrevet av: Gunda Djubvik
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 299,- pr stk
 

Sylting og Safting heile året
Her er en ny kokebok på markedet som gir deg inspirasjon til å lage din egen saft og syltetøy basert på gode råvarer hele året. Boka er delt opp i Vinter, vår sommer og høst med råvarer tilpasset årstiden. Vakre bilder og lettfattelig tekst gjør det lett å komme igang! Boken gir også oppskrifter på urteeddik, urtesalt, surkål og pesto. Vakker bok som passer for alle som er glad i mat! Gunda Djubvik har også en egen blogg på www.altgodt.no


Utgitt av: Samlaget
Skrevet av: Gunda Djubvik
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 369,- pr stk
 

Leila baker mer
Gled til deg til en ny bok fra den svenske superkokken. Her får du nye oppskrifter for kaker, brød, pizza og pai til hverdag og fest. Her finnes 200 oppskrifter som gir deg lyst til å bli på kjøkkenet og lage mat! Herlig tekst og vakre bilder gjør at boken er super å ha fremme på kjøkkenbenken til glede for alle!


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Leila Lindholm.fl.
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 339,- pr stk

Det beste grilltilbehøret
Dette er kokeboken for alle som elsker  sommermat og grilling. Boken er fylt med vakre bilder og lettfattelig tekst. Her får du spennende oppskrifter på småmat, marinader, sauser, salater og litt søtt. Boken gir tips til spennende menyer til jentekveld,  hot date, guttekveld, middag for mange mm. En perfekt bok som kan ligge fremme på terrassen hele sommeren!


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Lise Lemke m.fl.
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 299,- pr stk


Fest - alt du trenger for en vellykket fest

Planlegger du stor eller liten fest, dåp, konfirmasjon eller bryllup, her er boken for deg! Boken har vakre bilder og er fylt med spennende oppskrifter på alt fra invitasjon, borddekking til menyer og riktig drikke til maten samt forslag til valg av musikk. En perfekt gave til alle som liker å invitere til fest!


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Lise Lotte Forslin m.fl.
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Frisk med lavkarbo - selskap og helg
 
Her kommer en ny bok fra den kjente legen Dr. Sofie Hexeberg. I samarbeid med kokk Hanne Riise kan du glede deg over en ny bok om lavkarbo og denne gang med fokus på selskap og helg. Her får du spennende og fristende oppskrifter på forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Boken gir også tips til valg av vin og planlegging for et vellykket selskap.


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Dr. Sofie Hexeberg og Hanne Riise
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 360,- pr stk

Detox med raw food
Er du på jakt etter en kokebok med ønske om økt energi og lettere kropp - da er dette kokeboken for deg. Den kjente svenske kokebokforfatteren Ulrika Davidsson har nylig gitt ut en nydelig bok med vakre bilder. Hun gir tips til en effektiv 2-ukers kur samt gir spennende oppskrifter for deg som vil prøve ut vegetarretter, glutenfritt og laktosefritt. Her finner du oppskrifter alt fra frokost til desserter som alle gir inspirasjon til sunne og rene matgleder. Et kosthold med raw food gir deg et yngre utseende og en slankere kropp!


Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Ulrika Davidsson
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 329,- pr stk

Love, Manuela
Her er kokeboken for alle kake elskere og ikke minst alle cupcake elskere! En nydelig og vakker bok om himmelske kakeoppskrifter. Boken gir innføring i trinn for trinn bilder og enkle oppskrifter gjør det lett å prøve ut nye oppskrifter. Boken har mer enn 150 oppskrifter. Her finner du inspirasjon til morsomme cake pops til neste bursdag samt desserter og søtsaker. Manuela Kjeilen har gjort lidenskap til levevei og bloggen hennes kan du besøke på www.passion4baking.com

Utgitt av: Exlibris
Skrevet av: Manuela Kjeilen
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Mat for livet
Dette er kokeboken som gir deg ny opplevelse, inspirasjon samt råd om sunt kosthold for en sunn livsstil. Kokeboken gir råd for deg som har kroniske sykdommer. Med over 100 nye oppskrifter kan du glede deg til matforslag som gir deg mer overskudd, frisk hud, sunn vekt, stabilt blodsukker og hormoner i balanse. En kokebok for alle som er opptatt av mat og helse!

Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Fedon Lindberg
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 369,- pr stk

Beautyfood
Her er kokeboken som setter mat i sammenheng med helse, livsstil og skjønnhet. Vakre bilder gir deg inspirasjon til å prøve ut nye oppskrifter. Boken gir råd om velvære, trening og mentalt overskudd. Her får du på en god måte presentert supermat - dvs de råvarene i naturen med høyest næringsinnhold. Spis deg vakker! Dette er gaven til alle jenter uansett alder!

Utgitt av: Stenersens Forlag
Skrevet av:
Sara Chacko og Trine Berge

Bestilling:
www.bokkilden.no bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 399,-

Fredag hele uka
Lise Finckhagen har gitt ut ny kokebok! Her er årets kokebok for alle matglade! Boken er fylt av flotte bilder og inspirerende oppskrifter. Boken gir tips til å invitere til hyggelig lag med gode venner. Her får du 240 av Lise Finckenhagens beste oppskrfiter med fristende matretter til alle årstider og anledninger. En perfekt julegave til alle som er glad i god mat! 

Utgitt av: Font
Skrevet av: 
Lise Finckenhagen

Bestilling:
 www.fontforlag.com 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 399,-

Velkommen hjem
Velkommen hjem er historien om den kjente møbelprodusenten Slettvoll. Fra en liten bygd på Vestlandet har familien Slettvoll fra kjøkkenbenken laget små møbler som kurver og dukkevogner til å bli en av Norges beste møbel- og interiørprodusenter. Boken om historien er full av nydelige bilder og en praktbok for alle som er lidenskapelig opptatt av interiør! Dette er garantert årets julegave! Her er inspirasjon til vakre interiør både hjemme og på hytta!  Dette er boken som passer å ha liggende fremme til inspirasjon og glede!


Utgitt av: Aschehoug
Skrevet av: 
Torill Slettvoll

Bestilling:
www.aschehoug.no
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 499,-
 

Chakra Mat
Er du på jakt etter en kokebok som ser mat i forhold til hvilken kropp og personlighet du har, ja da er dette boken for deg. Chakra Mat ser på mat i forhold til de ulike chakrane vi har. Mat har en helbrende kraft og det er viktig å velge mat som er best for din kropp og sjel. Spennnede bok for alle som er opptatt av helse!

Utgitt av: CappelenDamm
Skrevet av: Dearina M Minich
Bestilling: www.bokkilden.no  bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 342,- pr stk

Spis deg yngre
Her er kokeboken for alle som er opptatt av kosthold. Den kjente ernæringsfysiologen Thorbjörg Hafsteinsdottir har fokus på anti-age. Altså perfekt bok for alle som vil bruke livsstil og kosthold for å holde seg i best mulig form. Det gir et flott utseende og økt energi! 96 spennende oppskrifter som smaker himmelske! En super bok for alle kvinner som vil ta vare på kropp og sjel på best mulig måte!

Utgitt av: Aschehoug
Skrevet av: Thorbjörg Hafsteinsdottir
Bestilling: www.bokkilden.no  bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 359,- pr stk

Snekre ute
Er du på jakt etter inspirasjon til sommerens fornyelser ute, da er dette boken for deg! Boken gir lettfattelig beskrivelse og flotte bilder til prosjekter til alt fra blomsterkasser, terrassetak, levegg, fuglebrett, brygge, sykkelbod, carport, trapp og utekjøkken for å nevne noe. En super inspirerende bok for å komme igang med små og store snekreprosjekter!
Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Anne og Anders Jeppson og Hans-Ove Ohlsson
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Sanselig SOMMER
Her er nok en nydelig bok om tema sommer og uterom. Vakre bilder gir deg inspriasjon til å se hagen og uteplassen med nye øyne. Boken er gitt ut av den kjente fotograf og skribenten Fransica Munch-Johansen. Flere norske interiørbloggere har også bidratt i denne vakre boken. Følg forfatteren i hennes flotte blogg på http://franciskasvakreverden.blogspot.com/.


Utgitt av: Norske Bøker
Skrevet av: Fransciska Munch-Johansen

Bestilling:
Norske Bøker, 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 399,-
 

Sjarmerende uterom
Endelig en nydelig bok om tema uterom. Her finner du inspirasjon til utekjøkken, sommerfrokost ute, hagedam, dusj i hagen, barnas hage, tips til balkongen, sommerfest, urtehage og høst i hagen. Boken er illustrert med vaker bilder, gjør det selv oppskrifter samt oppskrifter på deilige kaker, brød og saft. Den perfekte bok til sommerbordet, enten du er hjemme eller på hytta. Forfatteren har også en sjarmerende blogg; www.charmerendegjenbruk.blogspot.com 


Utgitt av: Gyldendal
Skrevet av: Ellen Dyrup

Bestilling:
www.gyldendal.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,-
 

a piece of cake
Dette er drømmeboken for alle kake elskere. Boken gir inspirasjon til alt fra lekre muffins, festkaker, saft og boller, brød, terter og pajer samt spennende kremer og sauser til kaker. Vakre bilder med nostalgisk look gir deg lengsel etter sommer og ferske kaker serveri hagen.

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Leila Lindholm
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 339,- pr stk

Spis riktig for din kropp
Her er kokeboken som gir deg inspirasjon til å se helse med nye øyne. Boken gir lettfattelig innføring i Ayurveda og de ulike typene Vata, Pitta og Kapha. Her får du oppskrifter tilpasset din kropp og personlighet samt gode tips til bedre helse.  Vakre bilder og gode oppskrifter gjør det enkelt å prøve ut en ny frokost eller en ny vegetarrett. Inspirerende bok for alle som er opptatt av helse og kosthold for hele familien.
Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Anjum Anand
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 329,- pr stk


Yoga - en livsstil 
Den kjente Yogalærer Maya Fiennes er forfatteren bak denne flotte boken. Hun gir på en lettfattelig måte innføring i Yoga som livsstil. Vakre bilder gjør det lett å komme igang. Her får du lære om yoga og hva yoga gir deg av overskudd og livssglede samt hvordan håndtere hverdagsstress. En super bok for alle som er opptatt av en god helse! 
Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Maya Fiennes
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 329- pr stk


Frisk med lav karbo 
Ernæringsfysiolog Gunn Karin Sakariassen og Sofie Hexeberg er forfatterene bak den nye matboken Frisk med lav karbo. Her blir du inspirert av 100 flotte oppskrifter for å lage spennende retter med fokus på lav karbo. Boken gir oppskrifter på alt fra frokost, lunsj og middag til sauser, kaker og dessert. Her får du planlegging og råd samt en smart fire ukers kom i gang meny. 

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Gunn Karin Sakariassen og Sofie Hexeberg
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349- pr stk


Kjernesunn julemat 
Det kjente danske ekteparet Ninka-Bernadette og Morten Mauritson har nå også gitt ut en ny bok kjernesunn julemat. Her blir du inspirert til å se julematen med nye øyne. Boken inneholder mange spennende oppskrifter til desembersnop, juleknask, julemiddager- og frokoster. En perfekt bok for alle som er glad i sunn mat og vil endre litt livsstil for bedre kropp og helse!


Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Ninka-Bernadette og Morten Mauritson og Heidi Bachmann
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 199,- pr stk


Julekuler 
De superkreative designerne Arne og Carlos kommer nå ut med bok hvordan strikke dine egne julekuler.  Boken er rikt illustrert med flotte bilder og informativ tekst. Boken gir deg innføring i hvordan du strikker trinn for trinn. Boken forklarer hvordan du med 1 oppskrift kan strikke deg 55 forskjellige julekuler. Supersøte julegaver til deg selv og alle du kjenner. Boken er også en garantert populær julegave.

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Arne og Carlos
Bestilling: www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 299,- pr stk


En smak av høst 
Her er boken med virkelig en god og spennende smak av høst. Boken er illustrert med vakre bilder og gir inspirasjon til å lage gode retter av bær, sopp, frukt, grønnsaker og urter samt hobbyprosjekter. Her finner du gode oppskrifter til bruk av bær fra skog og hage. En flott bok til alle som liker å lage god mat og liker å lage vakre ting fra naturen.  

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Kari Finngaard, Gudrun Ulltveit, Kari Renberg
Bestilling:www.cappelendamm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 289,- pr stk


Velkommen inn! 
Den kjente interiørarkitekten Nina Stang vise oss inn i 18 ulike hjem og stiler.  Boken tar for seg farger og innredning i alt fra leiligheter til hus. Her får du inspirasjon til å se ditt hjem med nye øyne. Vakre bilder gjør boken til en bok du gjerne vil ha fremme hele tiden. Lær å bruke tekstiler og detaljer på en kreativ måte. Perfekt bok for alle som er opptatt personlig stil, gjenbruk og sans for boligens sjel. 

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Nina Stang
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk


ROMA 
Her er boken med egen guide der professor i Arkitektur Thomas-Thiis Evensen både er forfatter og følger deg på øret når du blir med på hans 7 vandringer i vakre ROMA. Reisehåndboken er perfekt på reise og den store praktboken er flott å ha liggende hjemme. Boken vandrer gjennom forskjellige deler av Roma og er delt opp i 7 vandringer. Bli kjent med Collosseum og bli med i imperiets fotspor, bli med til markesmarken i sentrum og perifieri, bli med til Peterskirken og i pilgrimenes fotspor, bli med til Trastevere og i følg baronenes fotspor. En vakker gave for alle som elsker Italia og den spennende kulturhistorien byen Roma kan fortelle om.

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Thomas Thiis-Evensen og bilder av Morten Krogvold
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 499,- pr stk


Etter selvmordet - veien videre
Det å oppleve selvmord i familien eller blant venner er en stor sorg. Her er endelig boken for alle som har opplevd selvmord i nær familie eller vennekrets. Selvmord er en vanskelig og tung dødsårsak å bære med seg videre i livet. Denne boken gir deg gode råd og tanker på hvordan du skal godta det som har skjedd og hvordan du skal finne veien videre i livet med sorgen som en del av deg. Vi opplever alle sorg på forskjellige måter og har behov for ulik sorgprosess. Boken er laget for å være en ressurs som en hjelp til selvhjelp og kan brukes av alle både fagfolk og de som er pårørende. Boken gir også tips til nettsider, forum og fagbøker om dette temaet.

Utgitt av: Abstrakt forlag
Skrevet av: Kari Dyregrov, Einar Plyhn og Gudrun Dieserud
Bestilling: www.abstrakt.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 335,- pr stk


Norske slott herregårder og gods
Norge har en egen kultur når det gjelder våre slott, herregårder og gods.Boken gir historisk oversikt helt fra middelalderen og frem til moderne tid og unge Norge. Vakre bilder og informativ tekst gjør dette til et nydelig oppslagsverk. En vakker bok å ha liggende fremme for inspirasjon og reiselyst.

Utgitt av: Andresen & Butenshøn
Skrevet av: Eva Valebrokk g Geir Thomas Risåsen
Bestilling: www.bokkilden.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 449,- pr stk

Herskapelige Norge 
Dette er boken for alle som er glad i interiør og eksteriør. Boken er en vakker reise i herskapelige hoteller, restauranter og severdigheter i hele Norge. Boken er rikt illustrert med bilder og forteller om små skatter og anekdoter fra de enkelte steder. Reisemålene er inspirasjon til å se Norge med nye øyne og bli kjent med små og store hemmeligheter fra hvert enkelt sted.

Utgitt av: Kagge
Skrevet av: Toppen Bech
Bestilling:www.kagge.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 449,- pr stk

Raw Food 
Få mer overskudd, bedre immunforsvar og bedre fordøyelse ved å fornye kostholdet ditt litt. RAW FOOD er enkelt basert på fersk og tørket frukt, bær, grønnsaker, frø, spirer, alger og skudd samt honning, krydder og kaldpressede oljer. Boken gir inspirasjon til frokost, mellommåltid, lunsj, og middag samt spennende snacks og desserter som er godsaker for kroppen. Lær å nyte maten på en ny måte og bonus er flottere kropp og vakker hud. Smart bok for alle som er opptatt av helse, kosthold og livsstil uansett alder og kjønn!

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Erica Palmcrantz og Irmela Lilja
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 299,- pr stk

Bakerovn 
Endelig en bok for alle som er glad i bake i bakerovn. Boken gir inspirasjon til bruke bakerovn, hvordan bygge deg din egen bakerovn samt viser hvordan bakerovn passer inn i forskjellige miljøer. Dette er en investering i økt livskvalitet og mye glede ved å kunne bake ditt eget ovnsbakte brød samt mye annet godt som passer i en bakerovn. Perfekt bok for alle som er opptatt av matkultur.

Utgitt av: Sprossa
Skrevet av: Elsa Rønnevig
Bestilling: www.sprossa.no 
Veil.utsalgspris: kr 399,- pr stk

Takkebakst - inspirasjon til bakeglede på takke 
Boken gir innføring i den gamle baketradisjonen å bake på takke. Boken beskriver tradisjonell takkebakst, men også hvordan takke kan benyttes i andre sammenhenger. I tillegg til å bake lefser, flatbrød og tynnkaker, er takke også perfekt som erstatning for grill i festlig lag. Boken gir innføring trinn for trinn og passer like godt for nybegynnere som erfarne takkebakere. Boken er rikt illustrert med vakre bilder og har også menyforslag for hver årstid. En bok for alle som er glad i å bake på takke.

Utgitt av: Midtskog Gård
Skrevet av: Siv Henningstad
Bestilling: www.midtskog.net 
Veil.utsalgspris: kr 275,- pr stk

Pippi Power 
Den kjente danske forfatteren Gitte Jørgensen har skrevet bok om Pippi Power. Det er en bok til inspirasjon til å se verden og livet sitt med nye øyne. Boken omhandler indre kraft, å skape, pasjon, selvfølelse, kreativitet, nettverk og nytelse. En morsom og lekende bok som setter fokus på hvordan hverdagen er og hvordan vi kan endre hverdagen til bli mer slik vi drømmer om. Pippi er en figur vi alle kjenner og henne som rollefigur gir latter og glede til livets små og store utfordringer. Pippi gjør det hun har lyst til og hun skaper sitt eget magiske liv. Hun søker det beste for andre mennesker. Hun tar ikke bekymringer på forskudd. Hun har humør og fantasi! En inspirerende bok til deg selv, din venninne, din mamma og din svigermor...


Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Gitte Jørgensen
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 329,- pr stk

Kinesisk horoskop 
Den kjente astrologen Henning Hai Lee Yang har gitt ut en ny bok om kinesisk astrologi for 2010. Boken gir oversikt over årstabell, kunsten å velge sin store kjærlighet, hva vil skje i Tigrenes år 2010 samt oversikt over de 12 dyrene og hva som skjer uke for uke i hvert tegn. Boken gir inspirasjon til å planlegge det nye året 2010 i forhold til arbeidsliv, kjærlighet og andre mennesker.

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Henning Hai Lee Yang
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 179,- pr stk

Møt din skytsengel 
Denne boken er en selvutviklingsbok som gir deg veiledning i å se deg selv med nye øyne. Boken gir deg innføring i chakraene, auraen, meditasjon, jording, universet, englene og nydelige oppskrifter fra Camilla Jensen. Boken har vakre bilder og tankefulle dikt og tekster. Dette er boken som gir deg ny inspirasjon i hverdagen!  Sett av litt tid hver dag og oppdag nye ressurser hos deg selv! En annerledes bok om selvutvikling som gir deg sterkere intuisjon og indre glede!


Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Med natur på menyen
Den kjente kokken Charlotte Mohn har gitt ut egen bok. Her får du lokale oppskrifter fra hennes hjemsted Opaker Gård i Solør. Boken er delt opp i vår, sommer, høst og vinter. Boken har flotte og innbydende bilder av de kjente fotografene Nina og Jim Hensley. Boken gir også vin, akevitt og ølforslag. En flott kokebok for alle som er opptatt av norske mattradisjoner.

Utgitt av: Gyldendal
Skrevet av: 
Charlotte Mohn
Bestilling:
www.gyldendal.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,-
 

Ketsjup er ålreit 
Her er boken for deg som er på jakt etter raske og sunne hverdagstips til enkel og god mat for liten og stor. Boken gir inspirasjon til planlegging, frokost, lunsj, mellommåltid, middag samt gode og sunne desserter hver dag! Boken er illustrert med delikate bilder som gir deg vann i munn. Denne boken er lettfattelig skrevet og du blir inspirert til å bruke mer frukt, grønnsaker, fisk, naturris og fullkornsprodukter samt deilige oppskrifter på smoothie. En herlig bok om hverdagsmat for alle!

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Kari Jaquesson
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 299,- pr stk

Norske bær fra natur og hage
Endelig en bok om norske bær med inspirasjon til sanking, bevaring og fristende oppskrifter. Boken har flotte bilder og er oversiktelig skrevet. Her finner du alt fra virksomme stoffer i bær, oppbevaring, sylting, frysing, hermetisering, safting samt tørking av bær til bærdrammer. Her finner du oppskrifter på 23 forskjellige bærtyper. Dette er boken for alle som elsker å lage eget syltetøy og koser seg med å plukke bær i egen hage eller i skogen. Flott bok for alle er glad i å ta vare på råvarer fra naturen!

Utgitt av: Tun Forlag
Skrevet av: 
Kirsten Winge og Ove Bergersen
Bestilling:
www.boktunet.no
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 399,-
 

Hva skjer i Norge?
Her er en oppsiktsvekkende bok som viser til mediaoppslag i Aftenposten og andre medier om hva dagens politikere på stortinget gjør uten at det får konsekvenser. Boken gir en oversikt over alt fra pengeskandaler, korrupsjon til løftebrudd som skjer blant politikere på stortinget. Hvorfor blir vanlige borgere straffet hardt og urimelig, mens samme lovbrudd hos stortingspolitikere blir forbigått uten straff? Boken stiller spørsmål ved viktige temaer som innvandrere og asylsøkere, helse-Norge, miljø og bistandspolitikk, skoler og forskning samt pensjoner, trygder, skatter og avgifter. En smart bok for alle som vil stille de riktige spørsmål ved høstens stortingsvalg og vil påvirke slik at vi for et rettferdig demokrati for alle som bor i Norge.

Utgitt av: Aschehoug
Skrevet av: 
Tove Steinbo
Bestilling:
www.aschehoug.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 329,-
 

Grønn og skjønn 
Endelig en inspirerende bok om å leve et grønt og skjønt liv i tråd med en hektisk hverdag. Denne boken gir miljøtips en ny innpakning. Med humor og glede gir hun leseren lyst til å forandre sin hverdag og tenke grønt og økologisk samt se på emballasje med nye øyne. Forfatteren er småbarnsmamma og gir supre tips innenfor tema skjønnhet, hjem, trening, stil, mat, reise og hage. Hun har også en flott web med blogg på adressen www.gorgeouselygreen.com  

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Sophie Uliano
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Akrylmaling trinn for trinn 
Her er boken for alle som vil lære å male akrylmaling. Boken er delt opp i materialer og teknikker, farger, lys, dybde og virkning. Med vakre og inspirerende bilder gjør at du for lyst til å starte med en gang. Boken er informativt laget og gir gode forklaringer trinn for trinn. En vakker bok for alle som går med en liten drøm i magen om å lære å male. 

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Phyllis McDowell
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 289,- pr stk

Lag din egen kreative hage med flettet pil 
Dette er boken for alle som er glad i lage ting selv. Her får du praktisk innføring trinn for trinn slik at du kan lage ditt eget gjerde, potter, portal, levegg, stol, bord, kompostbinge og dekorasjonsball. Vakre bilder gjør det inspirerende å komme i gang. Flott bok for alle som har en liten hageflekk og har stor glede av å lage ting selv eller flotte gaver.

Utgitt av: Vega Forlag
Skrevet av: Jeanette Grønli
Bestilling: www.vegaforlag.no  bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 399,- pr stk

Kjernesunn familie 
Få økt overskudd, mindre stress og bedre familieliv med et liv uten sukker og kunstige stoffer. Denne boken er skrevet av den kjente danske familiesunnhetseksperten Ninka-Bernadette Mauritson. Boken er delt opp i forskjellige temaer; spis sunnere og bli gladere, sparetips og shoppingtips, livsstilsendring, giftfritt hjem, familiemosjon, hjemmeapotek, familiemat uten sukker, gluten og melk, kom i gang-guiden samt mange oppskrifter for et sunt familieliv. En super smart bok for alle, også besteforeldre!

Utgitt av: Cappelen Damm
Skrevet av: Ninka-Bernadette Mauritson
Bestilling:www.damm.no bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 349,- pr stk

Mirakeljuice dietten
Ekstra overskudd og samtidig lett ned i vekt med riktig juice. Boken Mirakeljuice dietten er boken som gir deg som er opptatt av helse og livsstil. Boken gir deg 42 oppskrifter samt tips til trening og en smart 7 dagers diett med deilige juicer.  Kom i form og få mer overskudd med juice hver dag!.

Utgitt av: Gyldendal
Skrevet av: 
Amanda Cross
Bestilling:
www.gyldendal.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 199,-
 

Brukt på nytt
Dette er boken for alle som er opptatt av gjenbruk. Boken er full av gode tips og inspirasjoner samt flotte bilder. Her finner du tips om garn, tekstiler, papir, glass, metall, tre og lapping. Lag flotte ting til deg selv og smarte gaver.

Utgitt av: Samlaget
Skrevet av: 
Kathrine Gregersen
Bestilling:
www.samlaget.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 299,-
 

Sjarmerende gjenbruk
Her er nok flott bok med tittelen sjarmerende gjenbruk. Denne boken er en skattekiste for alle som er glad i å se gamle ting brukt på en ny måte. Her finner du insprasjon til alt fra dørskil, tavlemaling, stettefat, Norgesglass, knagger, puter og pledd, lamper og lampeskjermer, grytekluter til vesker og kurver. En utrolig vakker bok som blir årets bok for alle interiørinteresserte.

Utgitt av: Gyldendal
Skrevet av: 
Ellen Dyrop og Hanna Krtistinsdottir
Bestilling:
www.gyldendal.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 349,-
 

Ny trim-dvd fra Kari Jaquesson 
I samarbeid med God Morgen Norge og TV2 kan Kari Jaquesson glede deg over en ny trim DVD. Her har du treningsopplegg fra 3 minutter til 60  minutter. Hver treningssnutt varer i ca 3 minutter. Velg og varier og lag ditt eget treningsopplegg som passer deg. Styrk kroppen og få ekstra overskudd hver dag med denne treningsvideoen. Smart gave til alle som er glad i å holde seg i god form.

Utgitt av: God Morgen Norge, TV2
Skrevet av: Kari Jaquesson
Bestilling: www.bokkilden.no  bokhandlere 
Veil.utsalgspris: kr 249,- pr stk

Hjemme hos jamie
Den kjente engelske TV-kokken Jamie Oliver har laget en praktkokebok som tar for seg alle årstider samt også inspirasjon til å dyrke dine egne grønnsaker, bær og urter. Boken er fylt med flotte bilder og med 100 oppskrifter fordelt på hver årstid kan du glede deg til herlige matopplevelser. Underteksten på boken; Det gode liv går matveien gir oss fokus på hvor viktig matglede er hver dag hele året.  Perfekt bok for alle som er glad i å lage mat.

Utgitt av: Gyldendal Forlag
Skrevet av: 
Jamie OIiver
Bestilling:
www.bokkilden.no og 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 399,-
 

Festmat fra vann, skog og fjell
Her er boken med inspirasjon til flotte festmat menyer enten du skal ha bryllup, barnedåp, juleselskap, konfirmasjon, sølvbryllup, barneselskap eller påskeselskap. Flotte bilder og lettfattelig oppskrifter gjør det lett å komme igang. Perfekt bok til alle som er glad i å lage god mat, enten du liker råstoffer fra vann, skog eller fjell.

Utgitt av: Tun Forlag
Skrevet av: 
Kirsten Winge og Kåre Vidar Pedersen
Bestilling:
www.boktunet.no
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 398,-
 

Søtt og sunt - gaver fra kjøkkenet
Sett av et par kvelder eller en helg og lag personlige og hjemmelagde matgaver til jul. Boken søtt og sunt gir inspirasjon til å lage spennende matgaver selv. Her finner du oppskrift på chutney, pickles, syltetøy, saft, gele, hermetikk, dessert, formkaker, gjærbakst, knekkebrød, kaker og kjeks, tørkede urter samt gode tips til hvordan du skal lage dekorative matgaver. Flott gave til alle som liker å ta vare på mattradisjoner.

Utgitt av: Tun Forlag
Skrevet av: 
Inger Wethe
Bestilling:
www.boktunet.no
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 259,-
 

Syklubbber
Her er boken for alle oss jenter som setter pris på venninnenettverk. Boken presenterer forskjellige typer syklubber. Her blir du kjent med syklubb for de som syr og strikker til for de som liker å dra på tur og treningsvenninner. Boken gir også inspirerende oppskrifter på deilige venninnemenyer for små og store samlinger. Flott gave til venninner, mamma og svigermor.

Utgitt av: Tun Forlag
Skrevet av: 
Anne Marie Hvattum
Bestilling:
www.boktunet.no
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 298,-
 

Redesign
Endelig en bok for deg som er glad i å fornye små og store klesprosjekter. Boken er inspirerende og med flotte bilder og enkle arbeidstegninger, er det lett å komme igang. Finn frem gamle klær og bli trendy på 1-2-3. Her finner du forslag til redesign av overdeler, skjørt, bukser, tilbehør samt ting til hjemmet som puter og håndklær. Sett av litt tid et par kvelder og du har et nytt antrekk til deg selv eller smarte gaver.

Utgitt av: Tun Forlag
Skrevet av: 
Karen Marie Dehn
Bestilling: www.boktunet.no 
bokhandlere
Veil.utsalgspris: kr 290,-
 


Copyright © 2016 JenteROM | Kontakt oss!  | Til toppen av siden

Rådsom søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.